?

Log in

No account? Create an account
 
 
25 August 2015 @ 03:51 pm
[sticky post] Friends and Mattiebomba's  

Alright, I've been sending messages to people on different LJ's and entries and all that, but it's getting a little confusing and I'd like to stop spamming all these entries with off topic-comments XD.

So I'm going to try and redirect comments to this entry =). Because I'm anal, obsessive and neurotic a neat freak and I like it when things are organized. 

Awesome Cat has found it's match

 
 
Current Location: Dining room table
Current Mood: curiouscurious
Current Music: Seether - Fuck It
 
 
 
csifan3csifan3 on August 25th, 2010 05:52 pm (UTC)
Okay, I'll try and make at least one bit less confusing for you and put my answer here :)

Oh, Criminologie, daar heb ik ook nog over nagedacht of dat misschien iets was (geldt eigenlijk voor een hele hoop studies, ik ben nogal slecht in kiezen...) En wow, nu ook gaan proberen je P voor rechten te halen... Ik hoop dat het je gaat lukken, want dat lijkt me best zwaar. Heel veel succes ermee in elk geval! Heb je een bepaald soort rechten in gedachten (internationaal recht of zo, ik heb hier vrij weinig verstand van) of niet?

Ja, ik heb eigenlijk best wel zin in het studeren. Zeker als ik mijn boeken zie, daar zitten echt leuke dingen tussen.

Ah, morgen een nieuwe aflevering voor Criminal Minds of voor ATWT? :)

Ik ben wel heel blij dat ik nu nog een paar dagen vrij heb, want ik ben echt een week uit de running geweest met LuRe en heb via YouTube die van vorige week moeten zien, dus ik heb nogal wat in te halen (330 threads op de Lure community op LJ! En ik was van tevoren niet eens bij omdat ik een week op vakantie was geweest...)
Dus ik weet wat ik voorlopig ga doen :D
Here I am, a rabbit hearted girl.alissablue on August 25th, 2010 10:05 pm (UTC)
Slecht in kiezen XD? Hier nog eentje, LoL! Waarom denk je dat ik Criminologie doe XD? Ik had zooooveel mogelijke studies, die toch allemaal iets misten en criminologie bleek wel een aardige combi.

Nou die P rechten doe ik alleen omdat ik voor Criminologie al een aantal vakken heb gehad. En dus dacht ik: Dan kan ik eigenlijk de overige vakken ook doen en dan heb ik meteen m'n P. Wordt wel ontzettend hard werken, maar Atwt is 17 september toch voorbij en andere series worden wekelijks uitgezonden, niet dagelijks, LoL!

Studeren is ook erg leuk, vind ik zelf =)! Je hebt meer vrijheid en de mensen zijn ook wat volwassener, omdat iedereen er echt voor zichzelf zit en wil slagen.

Wow 330 threads XD! Omg, dan moet je echt zooooveel inhalen. Wel lekker, want daar kun je gewoon een dag voor inplannen en dan alleen maar fics lezen en videos kijken. Klinkt als een heerlijke dag XD.
(no subject) - csifan3 on August 26th, 2010 02:03 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 1st, 2010 02:15 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 1st, 2010 06:22 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 8th, 2010 02:27 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 10th, 2010 02:03 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 23rd, 2010 07:16 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 24th, 2010 09:19 am (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 25th, 2010 04:52 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 30th, 2010 07:57 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on October 4th, 2010 03:23 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on October 10th, 2010 05:47 pm (UTC) (Expand)
Birthday, yaay! - alissablue on October 16th, 2010 10:50 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - csifan3 on October 18th, 2010 11:16 am (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - alissablue on October 26th, 2010 02:36 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - csifan3 on October 30th, 2010 12:32 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - alissablue on November 17th, 2010 09:43 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - csifan3 on November 18th, 2010 09:34 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - alissablue on November 21st, 2010 10:57 pm (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - csifan3 on November 25th, 2010 09:17 am (UTC) (Expand)
Re: Birthday, yaay! - alissablue on November 30th, 2010 08:14 pm (UTC) (Expand)
Re: - csifan3 on December 3rd, 2010 05:59 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on December 8th, 2010 08:38 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on December 13th, 2010 02:48 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on December 15th, 2010 08:37 pm (UTC) (Expand)
me_and_thee: Kurt/Finn by daichiconsme_and_thee on August 25th, 2010 07:22 pm (UTC)
D'AWWWWW.

Why do I feel like I'm missing something, though?
Here I am, a rabbit hearted girl.alissablue on August 25th, 2010 07:54 pm (UTC)
What are you missing, BB?
(no subject) - me_and_thee on August 25th, 2010 08:00 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on August 25th, 2010 10:12 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - me_and_thee on August 27th, 2010 04:52 pm (UTC) (Expand)
(Deleted comment)
Here I am, a rabbit hearted girl.: Podunk!Lukealissablue on September 1st, 2010 02:38 pm (UTC)
First of all, I LOVE that icon of “Wtf is Nuke”! The look on Reid’s face is just priceless =)!

I agree that the show used to be soooo much better XD! I don’t remember all that much about the 90s, except for maybe a few faces and Luke’s birth on Emma’s kitchen floor (lol), but I remember how much I LOVED the early 2000s, with Molly/Jake, Carly/Emily/Rose, Aaron & Lucy and Jack and Psycho Julia, lol! If I remember correctly, the show was absolutely amazing back then.

Ever since I started watching the American episodes on the live stream, I’ve kind of stopped watching the Dutch episodes. I feel like I’m already on Atwt-overload with LuRe and adding the Dutch episodes every day would be overkill XD. When the American episodes end, I might go back to the Dutch episodes to prepare for Reid’s epic (re)appearance next summer. I can’t wait to find out how they’re going to translate Reid’s snark into reasonable subtitles, lol.

We’re getting another batch of LuRe tonight and it’s gonna be EPIC!!!! I don’t know if we’ll get a lot of LuRe, but the Noah/Luke scenes should be pretty juicy as well, in a GOOD way =)!
csifan3: lure 1csifan3 on December 17th, 2010 11:25 am (UTC)
En hierbij de nieuwe comment :) Kunnen we voorlopig weer vooruit!

En ik heb de kaartjes ook binnengekregen, en ze maar meteen midden op mijn bureau gelegd zodat ik ze niet kwijt kan raken :) (alhoewel ik dat nog best voor elkaar zou kunnen krijgen met alle boeken op m'n bureau...) Ik zou zeggen leg ze op een plek waar je ze zeker ziet liggen of zo, misschien dat dat helpt?

Ik zal morgen op die scene letten :) Maar inderdaad, nu is er tenminste nog iets om naar uit te kijken en in spanning op te zitten wachten.

Oh right, de Holden-is-dood-dus-kom-laat-ik-met-Damian-trouwen-Lily :D Dat hele stuk met Liberty heb ik dan weer niet meegekregen, net als zo'n beetje alles wat niks met Luke, Noah of Reid te maken had, dus dat kan ik nu allemaal mooi kijken :) Ben ik dadelijk op 15 januari weer helemaal up-to-date :P

Oh dat is wel balen zeg, maar een weekje vakantie... Maar er zitten inderdaad ook weer voordelen aan :) Ga je verder nog iets doen in de vakantie (behalve leren dan)?

Dank je :) Van mijn 'uitspraak-lerares' (vreemd woord, maar goed) mocht je alleen een ander accent doen als je in een ander land was geweest pas geleden, dus nu heb ik dadelijk een geldig excuus :P Ik moet alleen daar ook nog even een Ier gaan zoeken die ik kan interviewen over de verschillen tussen zijn/haar land en Nederland, want ik moet een native speaker hebben :) (Ben benieuwd of dat iets gaat worden...)
Here I am, a rabbit hearted girl.: MerDer Negative Spacesalissablue on December 29th, 2010 01:36 pm (UTC)
Sorry voor de late reactie XD. Ik ben de hele tijd bezig met de lure_ficlibrary. Ik moet heel september doen, maar omdat ik het steeds heel druk had met school, moet ik nu een grandioze inhaalslag maken…

MERRY CHRISTMAS! Laat, maar toch XD!

M’n kaartjes liggen me nu ook op mijn bureau aan te staren, nog steeds in de envelop en ik word er steeds mee geconfronteerd, wat misschien wel goed is, omdat ik er dan steeds aan blijf denken. Zul je net zien dat ik er op de dag zelf gewoon voorbij loop. ;)

Ik keek vorige week weer een aflevering, maar ik vergeet het nu steeds weer. Toen ik voor het laatst keek, was het alweer bijna tijd wordt voor Carly’s interventie. Ik vind het best geinig hoe ze bij Carly steeds alleen maar haar hoofd filmen, zodat we niet zien dat de actrice zwanger is XD. En Luke’s haar begint al wat langer te worden! Ik vond het korter eigenlijk leuker, maar Luke’s haar is altijd al een beetje een eigen personage geweest, dus de ontwikkeling daarvan ga ik ook volgen tot Reid komt. :P En ik realiseer me net dat Mason overmorgen al komt! Ik heb nog maar vrij weinig van Mason gezien, dus ik verheug me er eigenlijk wel op.

Hoe vond je Harry Potter? Een van de dingen die ik het leukst vind aan de hele filmreeks, is hoe we de acteurs kunnen zien opgroeien en dat het ook steeds dezelfde acteurs zijn geweest. Ik weet niet of je ook de boeken hebt gelezen, maar in de volgende film heb je dus een stukje waarbij we de personages zullen kunnen zien wanneer ze volwassen zijn en ik ben best benieuwd naar hoe ze dat gaan doen, aangezien ze dezelfde acteurs gaan gebruiken. Misschien met de computer ofzo, net als bij The Curious Case of Benjamin Button.

Effe kijken… Mijn vakantie bestaat voornamelijk uit… Kerstdiners met vrienden, fan fiction lezen en schrijven en de lure_ficlibrary. En verder probeer ik ook wat films te kijken. Maar helaas merk ik nu al dat ik gewoonweg de tijd niet heb om echt vakantie te nemen. Het is nu alweer woensdag en ik moet dinsdag weer naar school. Het scheelt dat ik deze week, naast school, ook niet hoef te werken (yay!) maar zelfs dan zijn er te weinig uren in een dag ;). En jij? Ga jij nog iets leuks doen voordat je op het vliegtuig stapt?

Een uitspraak-lerares lijkt me best geinig XD. Een interview met een Ier is ook leuk, denk ik. Dan kun je een tijdlang goed naar dat accent luisteren en dan heb je een goed excuus om de hele tijd heerlijk Engels te praten^^. Er was met Kerst ook een Brit uit Wolverhampton(?) bij ons thuis (M’n nicht heeft nu een Britse vriend) en ik heb het hele weekend lang Engels mogen praten. =)
(no subject) - csifan3 on December 31st, 2010 01:56 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on January 7th, 2011 06:15 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on January 10th, 2011 07:08 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on January 20th, 2011 12:35 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on January 20th, 2011 02:12 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on January 31st, 2011 01:28 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on February 5th, 2011 08:32 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on February 28th, 2011 04:51 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on March 9th, 2011 08:15 pm (UTC) (Expand)
Part 1! - alissablue on March 22nd, 2011 01:04 am (UTC) (Expand)
Part 2! - alissablue on March 22nd, 2011 01:05 am (UTC) (Expand)
Re: Part 2! - csifan3 on March 28th, 2011 05:08 pm (UTC) (Expand)
Re: Part 2! - csifan3 on March 28th, 2011 05:09 pm (UTC) (Expand)
me_and_thee: LuRe bliss by moonlesskyme_and_thee on April 21st, 2011 09:44 am (UTC)
Here I am, a rabbit hearted girl.alissablue on April 21st, 2011 01:03 pm (UTC)
csifan3csifan3 on April 25th, 2011 02:51 pm (UTC)
Aaaah, this is extremely late and I even said to myself the day before I should send you a message, and then I went away for the weekend and I forgot so now I'm even later....
But anyway,

HAPPY BIRTHDAY!!!! :D
Here I am, a rabbit hearted girl.: Luke/Reid Two faced NothinghappenedBetwealissablue on April 25th, 2011 09:06 pm (UTC)
THANK YOU<3!

And, I swear, I haven't forgotten about your messages. *Hangs head in deep shame* It's just that RL's been keeping me very busy and the procrastinator in me keeps putting it off. :(

(no subject) - csifan3 on April 26th, 2011 09:30 am (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on May 29th, 2011 11:16 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on May 29th, 2011 11:16 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on June 2nd, 2011 08:21 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on August 14th, 2011 10:34 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on August 30th, 2011 11:58 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on August 30th, 2011 11:59 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 3rd, 2011 03:00 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 4th, 2011 08:24 pm (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 6th, 2011 08:03 am (UTC) (Expand)
(no subject) - alissablue on September 6th, 2011 09:39 am (UTC) (Expand)
(no subject) - csifan3 on September 6th, 2011 07:25 pm (UTC) (Expand)
bluemagicrosebluemagicrose on July 15th, 2011 01:18 am (UTC)
I'm procrastinating again so I'm going to post something just to post...

I wish I spoke Dutch. My biggest travel goal in life is to live in the Netherlands (anywhere in the Netherlands) for one year of my life.
Here I am, a rabbit hearted girl.alissablue on July 15th, 2011 11:10 pm (UTC)
Dutch is a great language, but I'm biased. ;) And you should definitely come to the Netherlands one day!

Heh, my biggest travel goal in life is to live in the US for one year of my life XD.
thefigtreethefigtree on May 10th, 2012 04:22 pm (UTC)
Hello! I added you as a friend, hope that's okay! I'm a fellow LuRe fan and would love it if we could be friends. :)
Here I am, a rabbit hearted girl.alissablue on May 10th, 2012 04:35 pm (UTC)
Hi! Yes, of course, I'm glad you added me! I added you back. :)
(no subject) - thefigtree on May 10th, 2012 04:38 pm (UTC) (Expand)